KURS

Agile Leadership – Smidig Ledelse

De fleste organisasjoner har stort ønske om å være innovative og tilpasningsdyktige. Allikevel strever mange med bygge virksomheten til et sted hvor man er effektiv, tilpasningsdyktig – og samtidig er et godt sted å være for de ansatte. Vårt svar på å trene ledere i mer hensiktsmessige og smidige måter å jobbe på er våre lederutviklingskurs basert på Agile Leadership Journey™ – et forskningsbasert rammeverk for utvikling av ledere – omsatt til praktisk og matnyttig læring for alle i virksomheter som ønsker å bli mer smidig.

SCRUM

I samarbeid med Metier holder vi sertifiseringskurs i  SCRUM Master (CSM) og SCRUM Product Owners (CPO). Som kursdeltaker hos oss får du sertifiseringsbevis gjennom Scrum Alliance.

Delta på kurs med oss her!

SCRUM Rammeverk

Digitaliseringsinstituttet

Mange organisasjoner og ledere har behov for å få utvikle et felles språk og en tydelig retning for å kunne lykkes med å øke den digitale modenheten. Digitaliseringsinstituttet kobler strategi, organisasjon og ledelse med teknologi. Les mer om deres rammeverk og metodikk, eller meld deg på kurs her.

DI2X<br />
Digitliseringsinstituttet

Seminar/webinar

Abilator har også seminarer og webinarer som det ofte er gratis å delta på. Du kan se kommende og fullførte seminarer her. Har du en ønskereprise eller et forslag til nytt innhold for oss kan du gjerne sende oss en epost på post@abilator.no