I september i fjor skrev jeg om at to tidligere kollegaer fra Capgemini valgte å starte i Abilator sammen med oss. Vi har nå jobbet oss godt sammen, og har fått prøvd oss både i kundeoppdrag og tilbudsprosesser sammen. Og, vi er også opptatt av å hele tiden pleie vårt nettverk slik at flere kan få lyst til å starte opp sammen med oss.

En som jeg har hatt mange gode samtaler med regelmessig er Tor-Ivar Hals. Han hadde jeg gleden av å møte på oppdrag hos Trondheim kommune, mens Tor-Ivar var ansatt i PwC. Etter noen år i Danske Bank hadde han igjen lyst til å bevege seg ut i konsulenttilværelsen, og jeg er svært glad for at han velger å jobbe sammen med oss – i en rolle som gir han stor fleksibiltet og frihet.

Tor-Ivar er en av de jeg kjenner som er best på utvikling av store komplekse organisasjoner, og har blant annet vært med på å bygge opp agile-miljøet i tidligere Statoil.

Så – hjertelig velkommen også til Tor-Ivar, og jeg gleder meg stort til å se hvilke kunde- og salgsprosesser vi kan få til sammen.

Med vennlig hilsen
John Richard