Vi i Abilator jobber med innovasjon i kunnskapsorganisasjoner, og bistår kunder med strategi- og utviklingsprosesser. Vi er dyktige på digitalisering, og jobber med ledere og nøkkelpersoner i flere store offentlige og private virksomheter. Det vi leverer konkret er både konsulentoppdrag, veiledning og kurs/seminar innen digitalisering og utviklende ledelse.

Vi søker nå etter en juniorkonsulent / deltidsansatt som kan bistå med markedsaktiviteter og administrative oppgaver. Det betyr bl.a. hjelp til å planlegge og markedsføre åpne seminar og kurs, og følge opp deltakerne i etterkant. Vi ønsker også støtte til løpende administrative oppgaver som prosjektkoordinering og bistand til tilbudsarbeid.

Deg som vi ansetter tar initiativ, ansvar og får ting til å skje sammen med andre. Du har gjerne en erfaring fra å drive prosjekt/prosesser i et frivillig verv eller tidligere jobb. Vi tror du har en faglig bakgrunn fra design, forretningsutvikling, organisasjonspsykologi eller pedagogikk, og at du er interessert i innovasjon og utviklingsarbeid. Vi tilbyr en mulighet til å få et bredt kontaktnettverk i regionen, et sterkt faglig miljø innenfor utviklingsprosesser, gode arbeidsforhold og lokaler midt i Trondheim sentrum. Vi forventer du kan arbeide ca. 1 dag per uke i snitt.

Kort søknad med CV sendes til post@abilator.no. Vi kommer til å gjennomføre samtaler fortløpende, slik at vi anbefaler derfor at du tar kontakt så fort som mulig om dette er interessant for deg. Ta gjerne kontakt med John Richard om du har noen spørsmål (mobil 911 22 779).

Søknadsfrist 31. januar!

P.S.: Vi er også interesserte i komme i kontakt med deg som ønsker å skrive masteroppgave/bacheloroppgave rundt innovasjon, endringsarbeid eller organisasjonslæring – eller deg som er på utkikk etter et internship knyttet til vårt fagfelt.