Gratis seminar i utviklende ledelse

Gode idéer kan oppstå tilfeldig og i kaos, men for å lykkes med innovasjon i en virksomhet må vi jobbe systematisk over tid. Vi må utvikle vår evne til innovasjon og bygge gode økosystem for læring. Det vil gjøre oss i bedre stand til å møte økt endringstakt, kompleksitet og skiftende rammevilkår.  I dette seminaret tar vi for oss hvordan mennesker og organisasjoner virker og utvikler seg sammen – og hvordan dette har direkte betydning for vår innovasjon. Vi vil utforske hvordan vi kan stimulere til kollektiv læring og individuell utvikling på en slik måte at innovasjonstakten akselereres i organisasjonene våre. Seminaret passer for deg som jobber med nyskaping, medarbeiderutvikling eller har lederansvar.
I samarbeid med Østlyng & Bjerke og House of Knowledge har vi siden høsten 2015 invitert til en rekke gratis seminar i utviklende ledelse. Seminarene har en utforskende stil hvor vi ønsker å videreutvikle våre metoder og tjenester – og bli kjent med nye og spennende mennesker. Tid og sted Foredragssalen Danske Bank Søndre gate 15 Trondheim 5. oktober 2017, 08:30 – 10:30 Begrenset antall plasser Påmelding til post@abilator.no Seminaret er gratis!
John Richard Hanssen

John Richard Hanssen

Kursholder

Dyktig fasilitator i skjæringspunktet mellom organisasjonslæring og forretningsutvikling. Bred erfaring fra en rekke utviklingsprosjekt både i offentlig og privat sektor.
Eivind Reke

Eivind Reke

Kursholder

Spesialist på utvikling av medarbeidere og organisasjoner som støtter opp under innovasjon og nyskaping. Erfaring fra organisasjonslæring, LEAN og kontinuerlig forbedring.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

 

Vi sender ut e-poster om arrangementer, seminarer og andre større nyheter med ujevne mellomrom.

Vi lover at vi verken kommer til å fylle opp innboksen din, eller dele informasjonen din med tredjeparter.

Tusen takk! Du er nå påmeldt.