Nytt, spennende seminar på gang!

Etter en litt lang sommerferie har vi i Abilator endelig et nytt seminar på plakaten. Denne gangen ønsker vi å rette mikrofonen over til våre to nye medarbeidere: Reidar Stølan og Espen Linløkken. Disse to karene har lang fartstid og erfaring med alt fra kunstig intelligens og startups til innovasjonsprosesser og utvikling av innovasjonskulturer. De vil derfor utnytte muligheten til å snakke om Corporate Innovation og suksesskriteriene for din bedrift.
«I en verden med digitalisering og endring i forretningsmodeller vil dette bli et viktig fokusområde for etablerte bedrifter. Vi ønsker å gi deg litt faglig påfyll for å komme i gang med, og forhåpentlig lykkes med Corporate Innovation i bedriften.»
Reidar og Espen

Seminaret er gratis, men det er begrenset antall plasser, og førstemann/kvinne til mølla gjelder. Program for seminaret kommer, men rammene vil bli som følger: 08:00 – Kaffe 08:30 – Faglig input 09:30 – Erfaringsutveksling Vi gleder oss!

7. november 2018

08.30-09.30

Café Le Frère Søndre gate 27 7010 Trondheim

Gratis

Meld deg på her

<a name="paamelding"></a> <!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH2nUKAZc_jbtl3Zc6SiVQnHmJ82hwfvYCUW5V-JlKJ8_FCQ/viewform?embedded=true" width="1200" height="1145" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Laster inn ...</iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->