Vi søker en dyktig rådgiver som vil utvikle Abilator sammen med oss!

Vi i Abilator jobber med innovasjon i kunnskapsorganisasjoner, og bistår kunder med strategi- og utviklingsprosesser. Vi er dyktige på digitalisering, og jobber med ledere og nøkkelpersoner i flere store offentlige og private virksomheter. Det vi leverer konkret er både konsulentoppdrag, veiledning og kurs/seminar innen digitalisering, innovasjon og utviklende ledelse.

Vi har flere spennende kundeoppdrag og søker nå etter en rådgiver/seniorrådgiver som kan være med å bygge Abilator videre. Det betyr både å levere kurs og konsulentoppdrag, delta aktivt i salgsarbeid og være med på å utvikle vårt fagområde videre. Vi forventer at du både ønsker og evner å utvikle de typer av oppdrag du brenner for hos oss.

Deg som vi ansetter tar initiativ, ansvar og får ting til å skje sammen med andre. Du har en erfaring fra å drive prosjekt/prosesser, sannsynligvis som en konsulent eller internkonsulent, og har god merkantil forståelse. Vi tror du har en faglig bakgrunn fra digitalisering, innovasjonsprosesser, organisasjonsutvikling eller læringsprosesser. Om du har forskningskompetanse teller det positivt.

Vi tilbyr et bredt kontaktnettverk i regionen, et sterkt faglig miljø innenfor utviklingsprosesser, frie rammer og lokaler midt i Trondheim sentrum. Vi er engasjert i flere nasjonale og internasjonale kunnskapsnettverk, som bl.a. Lærende organisasjoner Norge (LOS Norge) og International Leadership Association. Vi mener at verdien vi skaper sammen bør fordeles rettferdig, og når du har jobbet sammen med oss i et år får du mulighet til å bli medeier i selskapet.

Søknad med CV sendes til post@abilator.no. Vi kommer til å gjennomføre samtaler fortløpende, slik at vi anbefaler derfor at du tar kontakt så fort som mulig om dette er interessant for deg. Vi ønsker at du i din CV beskriver de prosjekter/prosesser du mener er mest relevant for jobben.

Ta gjerne kontakt med John Richard om du har noen spørsmål (mobil 911 22 779).

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

 

Vi sender ut e-poster om arrangementer, seminarer og andre større nyheter med ujevne mellomrom.

Vi lover at vi verken kommer til å fylle opp innboksen din, eller dele informasjonen din med tredjeparter.

Tusen takk! Du er nå påmeldt.