Lars Kristian har blitt rekruttert til en prosjektstilling hos Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim. Her skal han arbeide med prosjektutvikling knyttet til boligporteføljen til SiT, hvor han bl.a. skal se på nye forretningsmodeller og måter å samhandle på i forbindelse med utbyggingsprosjekt. Lars Kristian har lang erfaring fra studentpolitikk, bl.a. via både lokale og nasjonale verv og utredningsarbeid for SiT via Abilator – og brenner veldig for å utvikle gode rammer for studentene.

Lars Kristian fortsetter heldigvis i Abilator – men vil i 2018 ha begrenset mulighet til å være med ut i nye kundeoppdrag. For å erstatte Lars, og for å bygge Abilator videre, trenger vi nå også flere folk – og tips mottas med takk. Vi trenger både en person på deltid som kan hjelpe oss med administrasjon og markedsaktiviteter (seminarer, oppfølging av deltakere, blogging osv.) og erfarne konsulenter som kan gå ut i oppdrag og bidra med videreutvikling og formidling av metodikk.

P.S.: Veronica, som arbeidet i Abilator fra oktober 2015 til desember 2016, startet også nylig i SiT som strategisk rådgiver, slik at SiT nå har fått to dyktige personer til å utvikle SiT til Nordens beste leverandør av velferd til studenter.