Karriere i Abilator  

 

Teamet i Abilator jobber sammen

Vår historie

Abilator ble startet i 2012 for å utforske hvordan vi best kan møte en ny digital verden med økt endringstakt, usikkerhet og kompleksitet.

Vi har utviklet metodikk for hvordan løse komplekse utfordringer, og hjelper i dag kunder med både kompetanse og kapasitet. I dag er vi et lite og høykompetent team i Abilator med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

Vi inspireres av dyktige mennesker

Vi er genuint opptatt av å utvikle oss selv og menneskene rundt oss – både kunder og samarbeidspartnere. Vi arbeider derfor konstant med egen kompetanseutvikling, og motiveres av å ha dyktige mennesker rundt oss.

Om du deler vår faglige dedikasjon og har jobbet noen år som rådgiver/prosjektleder innen digitalisering hører vi veldig gjerne fra deg.

 

Ledige stillinger

Prosjektleder – digitalisering

Prosjektleder – digitalisering

Vil du være med å gjennomføre digitaliseringsprosjekter? Vi vokser og har behov for flere prosjektledere til som kan bistå våre kunder med digitalisering / digital transformasjon. Vi kikker etter deg som har bakgrunn fra teknologi- eller forretningsutvikling, og har...

les mer

Møt menneskene i Abilator

Espen Linløkken

Med bakgrunn fra industriell økonomi og entreprenørskolen på NTNU lever og ånder Espen for innovasjon og utvikling av nye produkter og selskap. Espen har fordypet seg i bruk av kunstig intelligens og utvikling av innovasjonskulturer i større og mindre virksomheter – og fått utfoldet seg blant annet som konsulent i Capgemini og innovasjonssjef i Sticos.

Daglig Leder
Tlf: 905 82 054
espen@abilator.no

Birthe Sætereid

Birthe har bachelor i Creative Digital Media fra Teesside University i Middlesbrough, UK og har erfaring med produksjon og prosjektledelse innen 3D-animasjon og visualisering.
Hun har jobbet med prosjekter blant annen innen barne-TV, olje/gass/offshore og havbruk.
Hos Abilator holder Birthe styr på våre kundeprosjekt og vår daglige drift.

Kontorleder og konsulent
Tlf: 922 45 404
birthe@abilator.no

Jakob Stølan Malvik

Jakob studerer digital kommunikasjon og markedsføring på BI og bistår Abilator med markedsføring og andre markedsoppdrag.

 

Prosjektmedarbeider
Tlf: 988 76 237
jakob@abilator.no

 

John Richard Hanssen

Startet i Danske Bank, hvor han arbeidet med prosess- og endringsledelse, senere EVRY og Capgemini. Lang erfaring fra IT-utviklingsprosjekt og forretningsutvikling. Han brenner for å bygge gode og innovative løsninger med brukerne i sentrum.

Seniorrådgiver
Master i samfunnsøkonomi
Tlf: 911 22 779
jrh@abilator.no

Reidar Stølan

Lang erfaring med digitalisering og kommersialisering fra startups, finansbransjen og store konsulentselskap som Capgemini, Accenture og EVRY. Har erfaring hele veien fra innsikt til inntjening. Reidar brenner for innovasjonsprosesser med utgangspunkt i Design Thinking-metodikken og har passion for hvordan teknologi kan anvendes for å nå forretningsmessige mål i ulike organisasjoner.

Seniorrådgiver
Tlf: 960 15 599
rs@abilator.no

Tor-Ivar Hals

Med en master i IT-ledelse og 20 års erfaring fra selskaper som Oracle, Statoil/Equinor, Danske Bank, Capgemini og PwC, er Tor-Ivar brennende opptatt av hvordan mennesker og organisasjoner kan utvikles og forbedres. Han har bred erfaring fra store og komplekse digitale utviklingsprosjekter, og har jobbet mye med hvordan smidig utviklingsmetodikk kan skaleres i store selskaper. Han er også utdannet NLP Coach og brenner for å jobbe med utvikling av mennesker.

Seniorrådgiver
Tlf: 909 21 013
torivar@abilator.no

Lucas Valbøll

Lucas studerer økonomi og administrasjon på BI og bistår Abilator med prosjektoppgaver og markedsaktiviteter. Han har bred erfaring innen service- og tjenestesektoren samt innen inkasso og kreditt bransjen. Lucas har stor interesse for entreprenørskap og innovasjon og trives best i skjæringspunktet mellom forretning og digitalisering.

Prosjektmedarbeider
Tlf: 466 93 811
lucas@abilator.no