Også i år ble jeg invitert til å holde en gjesteforelesning i endringsledelse for studentene i IT-støttet bedriftsutvikling ved HiST. Og, i år var jeg så heldig å ha en rykende fersk case å ta utgangspunkt i via mitt engasjement i Trondheim kommune via vår samarbeidspartner Mometo AS. Her har jeg vært så heldig å være prosjektleder for utvikling av konsept og gjennomføring av anskaffelse av en digital meldebok for kommunen (se også mediaoppslag), og selv om jeg nå har gitt stafettpinnen som prosjektleder videre er jeg fremdeles med inn i prosjektet ift støtte og sparring.

Noe av det siste jeg gjorde der var å gjennomføre en workshop rundt implementering basert på ADKAR-modellen, noe som var utgangspunktet for forelesningen jeg hold, og forelesningen finner du her:

Gjesteforelesning i endringsledelse

Det som har vært svært hyggelig i etterkant er jo at forelesningen har blitt grunnlag for en av deres øvingsoppgaver / projektoppgaver i faget, og at det ser ut til at det kan bli en bacheloroppgave rundt implementeringen i samarbeid med Trondheim kommune etterhvert.

Artig å kunne bidra med praktiske eksempler inn i undervisningen.

John Richard