Vi har vel alle opplevd det. Å ta oss selv i å holde tilbake egne tanker og meninger. Å ta oss selv i å la være å dele feil, tabber og halvtygde ideer. At vi legger merke til «elefanter» i rommet, men lar de forbli usnakket. Frustrerer oss over at sterke stemmer i for stor grad legger føringer for beslutninger som tas, men at vi likevel velger å ikke løfte frem egne perspektiv.

Hvorfor holder vi egentlig tilbake? Selv om vi vet at det vil føre til nyttige diskusjoner som fører oss framover?  Hvordan kan vi jobbe konkret for å hente ut potensialet?

🗓 14.april 2023 

📍 Olav Tryggvassons gt. 51 / Abilator  

0800 – 0930 (Kaffe serveres fra 0800. Faglig oppstart 0815)  

🗣 Eirin Høyem fra Abilator deler kunnskap og praksisnære eksempler. Du vil lære om Fearless Organization Scan – et effektivt rammeverk for hvordan vi kan utvikle folk, grupper og organisasjoner slik at det oppleves lett å uttrykke åpent og direkte hva man mener, bekymrer seg over og lurer på! Hvor sterk lagånd, engasjement og tilhørighet blir med som herlige bonuser på veien! 

🗣️ Janne Langø, seksjonsleder i Norsk Helsenett deler interessante perspektiv fra sin masteroppgave om selv-styrte team og hvilken rolle trygghet spiller for at de skal lykkes med å løse komplekse utfordringer.  

Vi serverer kaffe og noe attåt!  

Frokostmøte: Skap utvikling gjennom å feile!

* indicates required

Ved å melde deg på frokostmøtet godkjenner du å bli påmeldt Abilators nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av!

For mer informasjon om vårt personvern, se abilator.no

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.