Smidigfest 25. og 26. november!

Center for transformative leadership (CTL) inviterer til 10 års jubileum!

CTL er lidenskapelig opptatt av hvordan ledelse muliggjør vekst, hvordan tenke nytt rundt ledelse og de jobber med å utvikle innovative metoder og verktøy for å utvikle god lederpraksis.

Torsdag 25. november inviterer CTL til 10 års jubileum på Rockheim! Det blir en dag fylt med foredrag, inspirasjon og gode samtaler. Vår egen John Richard (som også er CTL co-founder) vil kick-starte det hele med en interaktiv sesjon om utviklende ledelse. Du kan være med hele eller deler av dagen. Det vil også bli sosial mingling på Abilators kontor etter arrangementet.

Tid og sted:

Torsdag 25. november kl 09.30-15.30 på Rockheim

Sosial sammenkomst på Abilators kontor, Fosenkaia 5 fra kl 16.30.

Arrangementet er gratis.

26. november: Workshop om agile transformasjoner – typiske fallgruver og hvordan de kan håndteres

I år er det 20 år siden det agile manifestet startet en global trend hvor smidige prinsipper og metoder ble omfavnet. En rekke norske og nordiske selskaper har transformert seg til å bli mer smidige organisasjoner, men de fleste står fortsatt i startgropa og mange strever med å skalere fra smidig i utviklingsavdelingen, til noe mer.

26. november inviterer våre samarbeidspartnere CTL og Crisp til Meetup med Trondheim Agile. Michael Göthe fra Crisp er en av Nordens fremste eksperter på agilt lederskap og organisasjoners transformasjoner til smidig utvikling. Denne dagen vil Michael dele erfaringer og perspektiver på:

– Hva er vanlige fallgruver du opplever når du skal innføre og skalere smidig i en organisasjon?

– Hvordan kan vi håndtere disse fallgruvene på best mulig måte?

– Hva er agilt lederskap, og hvordan bygger vi dette i en organisasjon?

 

Tid og sted:

09:00 – 11:00  UREDD designrom, Jarleveien 4, Trondheim

Merk: Denne meetupen gjennomføres som en hybrid meetup, hvor den første timen streames som et webinar. De av dere som deltar fysisk vil få muligheten til å delta i en fasilitert samtale med Michael om temaene i etterkant. 

Michael gir deg en liten introduksjon til agile transformasjoner i videoen under!

Ønsker du å melde deg på vårt nyhetsbrev?

Ved å sende inn e-postadressen din, samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår samtykkeerklæring: https://abilator.no/personvernerklaering/