Denne gangen har vi vært så heldige og fått en erfaren og anerkjent profil med på laget. Cecilie Hammond Spark har sin første arbeidsdag hos oss i Abilator mandag 2. oktober.

 Cecilie bringer med seg lang internasjonal erfaring og et stort hjerte for det lokale hjemme i Trøndelag. Hun vil særlig styrke oss på bærekraft og anskaffelser – og en evne og kapasitet til å drive strategiske prosesser for våre kunder. Hun har en sterk formidlingsevne og god på bygge nettverk og få skapt resultater.

Cecilie har utviklet løsninger for flere store børser i Europa, vært banksjef, jobbet som internasjonal leder i Trondheim kommune og med strategisk ledelse og bærekraftsarbeid i rådgivningsbransjen. Hun har en imponerende CV, men det som har imponert oss aller mest er hennes evne til å ta ansvar, tenke strategisk, skape forståelse for kobling mellom bærekraft og forretningsutvikling, og det å skape fremdrift fra dag en. Vi forventer og gleder oss til å bli utfordret, og få hjelp til å løfte Abilator til nye høyder.

Bli enda mer kjent med Cecilie via hennes LinkedIn-profil – og book gjerne en kopp kaffe med henne.

Velkommen til oss, Cecilie!