Abilator satser tungt på kompetanse, og har nå inngått et samarbeid med forsknings- og 
kompetenseutviklingshuset Digitaliseringsinstituttet. Med en slik samarbeidsavtale får du som leder, medarbeider eller organisasjon nå muligheten til å melde deg på den aller første
Masterclassen som gjennomføres i Norge!

– Vi er stolte av det nye samarbeidet, og at vi har fått en så viktig og internasjonal samarbeidspartner med på laget. Nå kan vi tilby kurs og bruke deres produkter i arbeidet vårt. Vi ønsker å bygge opp et tilbud rundt Abilator Academy, og dette vil inngå som en del av det tilbudet, sier John Richard Hanssen fra Abilator.

Ønsker du kompetanseheving innen digitalisering og digital transformasjon? Vil du rustes for den digitale fremtiden? Nå signerer Digitaliseringsinstituttet (dinst.dk) og Abilator en langsiktig og strategisk samarbeidsavtale, som innebærer en felles satsing på å levere både kurs og produkter innen digitalisering og digital transformasjon i Norge. I tillegg kan Abilator nå tilby modenhetskartlegging og evnekartlegging rundt digital transformasjon.

I samarbeid med Digitaliseringsinstituttet tilbyr Abilator:

  • Kurs
  • Gjennomføring av deres kartleggingsverktøy
  • Bistå med prosjektledelse og rådgiving til kunder som bruker deres verktøy

Digitaliseringsinstituttet er et forsknings- og kompetanseutviklingshus som jobber for å forberede organisasjoner, ledere og medarbeider på en digital fremtid. De har bygget opp omfattende kunnskap innen digital transformasjon, og utviklet teoretiske rammeverk for å kunne måle modenhet i digital transformasjon. De tilbyr utdanning, verktøy, sertifiseringer, kurs, workshop og nettverk. Styrken deres ligger i å binde forskning med praksis, og nå kan Abilator tilby tjenestene deres.

– Vi bygger nå opp tre tjenesteområder; consulting, academy og studio. Kursene vil gå inn under Academy, og vi ønsker her å ta en posisjon i grenselandet mellom kompetansebygging og å bistå kundene til å lykkes med digital transformasjon. Kartleggingsverktøyene som dinst.dk tilbyr, kan hjelpe oss med å målrette den innsatsen vi gjør, sier Hanssen

Allerede nå kan kunder melde seg på den første Masterclass som gjennomføres i Norge.

Les mer om kursene og meld deg på her.